Hivern a Yellowstone

El parc de Yellowstone està situat sobre un altiplà volcànica, a una altitud de 2.400 metres. El clima es fred amb temperatures que varien sensiblement en funció de l'altitud i el moment del dia (entre -20 ° C i -5 ° C de dia i inferiors a -20 ° C a la nit), podent arribar en moments puntuals de -30º C a -40º C.  Les precipitacions de neu varien molt segons les temporades (neva de la tardor a la primavera amb un màxim al gener). Per tant es important anar amb una bona roba d'abric i especialment unes botes que ens mantinguin els peus en uns bons nivells de confort doncs pasarem hores sobre la neu a unes temperatures força baixes.

Durant la temporada d'hivern, solament l'entrada Nord a prop de Gardiner està oberta als vehicles rodats particulars. Son uns 140 km. de bona carretera desde l'area volcànica i de fons termals de Mammoth Hot Springs fins la  Lamar Valley, una de les zones amb més possibilitats de veure llops.

A l'entrada Oest, per West Yellowstone, es veurem obligats a fer els moviments dins el parc mitjançant el lloguer de motos de neu sempre amb guia o minibusus adaptats amb tracció d'orugues per circular per les carreteres amb neu. Aquí la principal atracció a part de fauna com Bisons, Elks i coyots seran totes les pools o Basins Termals. El géiser més famós és l'Old Faithful Geyser però en total es comptabilitzen actualment més de 200 géisers i 10000 fonts calentes que són el 62% del total conegut en el planeta. Fotogràficament es de destacar el Grand Prismatic Spring amb la seva especial conbinació de colors, vermells, taronjes,blaus, etc. Aquí trobarem uns imcomparables paisatges negre sobre blanc realment espectaculars.

continguts © Pere Vilasite by Bluekea